Menu

Be-Slank

Thumbnail WordPress website Be-Slank

Al in 2013 ontwikkelden wij voor Be-Slank een WooCommerce webwinkel. Na vijf jaar werd het tijd om de website in een nieuw jasje te steken.

Geheel nieuw design

Voor een goede basis zijn we gestart met het opzetten van een wireframe. Alle functionele aspecten binnen de website krijgen op basis van lijnen, iconen en woorden hun plek. De klant krijgt hiermee zicht op de structuur en kan belangrijke elementen verschuiven om meer onder de aandacht te brengen.

Op basis van het wireframe en de vernieuwde productetiketten hebben we een compleet nieuw design uitgewerkt.

WordPress & WooCommerce

Na vijf jaar is WooCommerce nog steeds het meest geschikte e-commerce platform voor de klant. Voorzien van alle noodzakelijke functionaliteiten biedt het alle handvaten voor een professionele webwinkel. Met aanvulling van een aantal plugins is WooCommerce optimaal in te richten voor de Europese markt. Denk hierbij aan de diversiteit in betaalmethodes, verzendmethoden en btw-regels.

Technisch is de website verder geoptimaliseerd naar de hedendaagse maatstaven en responsive optimaal ingericht.

Multitaal webwinkel

In de afgelopen vijf jaar is de Belgische afzetmarkt van Be-Slank flink gegroeid. Daarom is er gekozen om gebruik te maken van een WordPress multisite installatie. Hiermee is het voor Be-Slank mogelijk om verschillende websites/webwinkels binnen één WordPress installatie te beheren. Voor de Belgische markt hebben we een aparte webwinkel ingericht die via een .BE-domeinnaam bereikbaar is. Voordeel van deze constructie is dat de Belgische webwinkel helemaal geoptimaliseerd kan worden voor de Belgische markt. Ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO) kan dit voordelen hebben.

Loyaliteitsprogramma

De klant wilde graag meer aandacht voor terugkerende bezoekers. In goed overleg zijn diverse premium WooCommerce extensies getest en vervolgens geïntegreerd. Na deze fase is de keuze gevallen op de WooCommerce Loyalty Rewards plugin van IgniteWoo. De plugin sluit perfect aan op het bestelproces en geeft verschillende opties in het beheer van kortingen en punten. Bij elke bestelling ontvangt de bezoeker nu punten, deze punten zijn vervolgens in te zetten voor interessante kortingen.

We vinden het fijn om zo lang samen te werken en de klant bij te staan in zijn online succes. Ben je ook op zoek naar een partner die jouw product online optimaal kan presenteren? Neem vrijblijvend contact met ons op en inventariseer de opties voor een mogelijke samenwerking.

Screenshot WooCommerce website Be-Slank