Menu

Bakkeveen

Bakkeveen is één van de mooiste plekken in Friesland om vakantie te vieren. Ook online moest dit duidelijk worden. Vandaar een nieuwe website.

Al vroeg zag Bakkeveen het belang van een goede website in. De website is hierdoor al een flink aantal jaren in de lucht en wordt actief onderhouden door een grote groep vrijwilligers. Daarnaast kunnen ze op steun rekenen van de plaatselijke V.V.V., de zakenkring en dorpsbelang. Een reden dat de website zo’n centrale rol speelt is vanwege de vele informatie die erop is te vinden. Het laatste nieuws, een actuele agenda en veel relevante informatie over Bakkeveen en de omgeving.

De basis van de vorige website was al een flink aantal jaren oud en de website begon uit haar jasje te groeien. Aan Pronamic daarom de taak om een nieuwe website te ontwikkelen en de duizenden artikelen te migreren naar een nieuwe website.

Het resultaat is een WordPress website waarbij sterk is gelet op de functionaliteit. Informatie is snel en eenvoudig te vinden. Zowel voor de toerist als voor de dorpsbewoner. Ook het beheren van de website kan eenvoudig en in verschillende rollen gebeuren door de vele vrijwilligers. Bakkeveen.nl is weer klaar voor de digitale toekomst!