Menu

Atlantis Lakeballs

Een toonaangevende webwinkel in hoogwaardige, gebruikte golfballen. Dat is Atlantis Lakeballs.

Bij Atlantis Lakeballs staat de klant en het golfspel centraal. De golfballen en accessoires die daarom worden aangeboden zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. Daarnaast is de dienstverlening zo ingericht dat de klant professioneel en snel advies krijgt.

De afgelopen jaren heeft het kopen via internet een enorme groei meegemaakt. Daarnaast is de golfsport ook steeds populairder geworden. Deze factoren bij elkaar opgeteld hebben ervoor gezorgd dat Atlantis Lakeballs een fikse groei heeft meegemaakt. Om toch de service en kwaliteit te bieden die de klanten verwachten en om een toonaangevende webwinkel te blijven, besloot Atlantis Lakeballs dat het tijd was voor een rigoureuze verbouwing van de webwinkel.

Deze verbouwing is een totale metamorfose geworden. De gehele webwinkel is opnieuw opgebouwd en heeft een tal van functionaliteiten meegekregen. Zo kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief, is de website in verschillende talen te lezen, kan de klant uit verschillende betaalsystemen kiezen en krijgt de klant automatisch online advies wat zijn of haar favoriete golfbal is.

De verbouwing is grondig uitgevoerd maar wat is het resultaat? In ieder geval een webwinkel met veel mogelijkheden waar diverse systemen slim met elkaar zijn geïntegreerd. Uiteraard wel allemaal vanuit de gedachte dat het voor de klant handiger en beter moet zijn. De zoekfunctie, golfbalkiezer en eenvoudige navigatie zijn hier concrete voorbeelden van. Nieuwsgierig naar nog meer voorbeelden? Breng dan snel een bezoek aan de webwinkel en laat u verrassen. De webwinkel is trouwens ook in het Duits beschikbaar.