Menu

Assistance Software

Van Florida tot Naarden, over de gehele wereld helpt Assistance Software bedrijven met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

En met succes. De software door Assistance Software ontwikkeld wordt wereldwijd gebruikt door een diverse range aan bedrijven. Met een wereldwijd netwerk aan klanten en partners speelt de website in de informatievoorziening een centrale rol. Pronamic kreeg de opdracht om de website te restylen en te moderniseren. Iets wat wij met veel plezier hebben gedaan.

De website heeft grafisch dezelfde stijl als andere Microsoft gerelateerde websites maar wel met een eigen karakter. Daarbij heeft de beheerder een grote mate van vrijheid in het beheren van de WordPress website. De blokken die op diverse plekken terugkomen zijn bijvoorbeeld door de klant zelf te beheren. Naast de grote mate van vrijheid in het beheer, is een ander pluspunt van de WordPress website dat deze responsive is. Mobiele webgebruikers kunnen nu ook op eenvoudige en prettige wijze door de website navigeren.

Ook opzoek naar een responsive WordPress website of benieuwd hoe wij uw website kunnen verbeteren? Neem vrijblijvend contact op.