Menu

Apotheekhoudende Huisartsen Coöperatie

Apotheekhoudende Huisartsen Coöperatie (AHC) is actief sinds 1998 en behartigt de belangen van huisartsen in Nederland met een apotheek. Bij deze vereniging staat helder en duidelijk communiceren centraal.

Dit blijkt niet alleen uit het feit dat ze zichzelf afkorten tot AHC maar ook uit het feit dat ze optimaal gebruik willen maken van nieuwe technologieën. Pronamic kreeg daarom de opdracht om voor AHC een nieuwe website te ontwikkelen waar leden op eenvoudige wijze de juiste informatie kunnen vinden.

De website die door Pronamic is ontwikkeld voldoet aan deze eisen. De vormgeving is zorgvuldig en functioneel en passend bij de huisstijl. Daarnaast biedt deze website diverse mogelijkheden om informatie te vinden. Zowel in het openbare als in het beveiligde gedeelte die alleen beschikbaar is voor leden. Te druk om informatie te halen? Dan komt de informatie naar je toe. Mede dankzij de nieuwsbriefmodule kan AHC op pro-actieve wijze haar leden van informatie voorzien. Snel, eenvoudig en doeltreffend. Geheel in de lijn van AHC.