Menu

Actifit

Actifit is een innovatief merk die in diverse werelddelen knie-implantaten ontwikkelt, produceert en levert.

Door de snelle ontwikkelingen in het werkgebied en de diverse investeringsrondes van het moederbedrijf Orteq Sports Medicine te Londen kreeg Pronamic via TGJ Communicatie recent groen licht om het merk Actifit online te promoten.

Maar hoe promoot je online een knie-implantaat? In ieder geval door eerlijk en duidelijke voorlichting te geven. Met behulp van YouTube filmpjes en de instructies van dokters, krijgen bezoekers van de website van Actifit een duidelijk en realistisch beeld van de functionaliteiten die een implantaat biedt.

Informatie staat centraal op de website. De website is daarom in diverse talen beschikbaar en de koppeling met diverse social media kanalen maakt de communicatie laagdrempelig. Daarnaast kan met behulp van het zoekvenster en de duidelijke navigatiestructuur snel de juiste informatie worden gevonden. Om de informatie ook actueel te houden kan Orteq/ Actifit de content op de website zelf beheren met behulp van WordPress.

Hebt u online ook een heldere boodschap te vertellen? Wij geven graag een helder advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.