Pay.nl voor WordPress

De Payment Service Provider (PSP) Pay.nl is naar eigen zeggen een vooruitstrevende partij die continu blijft innoveren. Ze helpen ondertussen meer dan 2.500 webshops online betalingen te ontvangen. Met de Pronamic iDEAL plugin koppel je eenvoudig Pay.nl met jouw WordPress website.

Pay.nlDoor het uitgebreide aanbod van betaalmethoden en de overzichtelijke prijzen spreekt Pay.nl een zo breed mogelijk publiek aan. Ze bieden een betaalpakket aan waarbij je alleen een klein bedrag voor de transacties betaald. Er worden geen aansluitkosten en geen abonnementskosten in rekening worden gebracht. Dit pakket is vooral interessant voor als je relatief weinig betalingen per maand ontvangt. Als je vrij veel betalingen hebt, kan het wellicht interessant zijn om een betaald abonnement af te nemen. Hierbij betaal je een vast bedrag, maar zijn de transactiekosten lager.

Pronamic iDEAL koppelen aan Pay.nl

Wij hebben handleiding online staan voor Pay.nl voor WordPress. Hiermee regel je zelf dat de betaalmethoden van Pay.nl beschikbaar komen binnen jouw WordPress website. Hierin leggen wij uit hoe je Pronamic iDEAL koppelt met Pay.nl.
Zodra deze koppeling is gelegd, kan de Pronamic iDEAL plugin vervolgens worden gekoppeld aan WooCommerce, Gravity Forms, Easy Digital Downloads of een andere plugin voor e-commerce doeleinden.

PRONAMIC IDEAL PLUGIN AANSCHAFFEN » BEKIJK ALLE HANDLEIDINGEN »

Pay.nl en WooCommerce

Pay.nl biedt een heel assortiment betaalmethoden aan. iDEAL, Bancontact/MisterCash, Creditcard, PayPal en Afterpay zijn enkele van deze betaalmethoden. Met de Pronamic iDEAL plugin is het heel eenvoudig om een koppeling te leggen tussen Pay.nl en WooCommerce of andere webshop plugins. Daarmee worden alle betaalmethoden van Pay.nl beschikbaar binnen jouw WordPress webshop.

Een koppeling leggen tussen Pay.nl en WooCommerce doe je in twee stappen.

  • Stap 1 is het aanmaken van een iDEAL configuratie binnen de Pronamic iDEAL plugin.
  • Stap 2 is deze iDEAL configuratie activeren en selecteren bij de WooCommerce Afrekenen instellingen.