Menu

Vacature WordPress ontwikkelaar

Pronamic is WordPress specialist en wij zoeken versterking van ons team….

Daarom hebben wij jou nodig. Jij bent namelijk gek van WordPress en werkt bij Pronamic mee met het ontwikkelen van mooie WordPress oplossingen.

Pronamic

Wij bieden

Wanneer WordPress je grote hobby is zit je bij Pronamic goed. Wij bieden je namelijk een werkplek aan bij de WordPress specialist van het noorden. In een leuk en compact team met een informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief. Natuurlijk is het hard werken maar er staan genoeg leuke dingen tegenover: toonaangevende opdrachten, fijne werkplek, vrijdagmiddagborrel, pooltafel, bezoekjes aan WordPress evenementen en natuurlijk onze jaarlijkse Pronamic Paintball Party. Daarnaast ontvang je ook een goed en eerlijk salaris maar dat is logisch. Bij Pronamic behandelen wij mensen zoals we zelf ook behandeld willen worden.

Wij vragen

Wat moet je doen om kans te maken bij een werkplek bij Pronamic? Allereerst moet je enthousiast zijn over WordPress en ons kunnen uitleggen hoe jij denkt Pronamic (nog) beter te kunnen maken. Wij zoeken iemand die aan de slag wil als WordPress developer. HTML(5), CSS(3), JavaScript, Sass, Bower, Grunt/Gulp, Git en de WordPress Coding Standards zijn begrippen die je kent en beheerst.

Geïnteresseerd?

Wil je graag kennis maken? Stuur dan een e-mail naar info@pronamic.nl. Bonuspunten kun je verdienen door direct een linkje te sturen van je Bitbucket of Github account. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.