Menu

Vacature administratief medewerker

Pronamic is WordPress specialist en wij zoeken versterking van ons team….

Daarom hebben wij jou nodig. Jij hebt namelijk verstand van administratie, werkt zelfstandig en houdt van innovatie.

Pronamic

Wij vragen

Pronamic viert dit jaar haar 10-jarig lustrum. In deze 10 jaar heeft Pronamic heel wat bereikt maar we zijn nog niet tevreden. Graag willen wij ons blijven verbeteren en innoveren. Ook wanneer het gaat om de administratie. Daarbij vragen wij jouw hulp. We zoeken iemand die ons op wekelijkse basis kan helpen met de administratie. Van facturatie tot debiteurenbeleid en van inkoopfactuur tot BTW aangifte. Een echte allrounder dus die meewerkt en meedenkt. Zelf denken wij in eerste instantie aan 4 uren per week maar we sluiten meer uren in de toekomst niet uit. Ons administratieprogramma is Twinfield dus als je daar goed mee kunt werken levert dat zeker bonuspunten op.

Wij bieden

Natuurlijk bieden wij een eerlijk loon. Bij Pronamic behandelen wij tenslotte mensen zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Maar dat vinden wij logisch. Wat wij belangrijker vinden is dat je het leuk vindt om te komen werken in een leuke en jonge organisatie. Een organisatie waar goede ideeën snel kunnen worden uitgevoerd en waar pro-actief en eigen verantwoordelijkheid erg wordt gewaardeerd. Daarnaast zijn we flexibel dus als je liever een paar keer per week langs komt in plaats van een hele middag dan is dat prima mogelijk.

Enthousiast?

Enthousiast en wil je graag kennis maken? Stuur dan een e-mail naar leo@pronamic.nl. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.