Menu

Social media

De beste vorm van reclame is nog altijd de persoonlijke aanbeveling. Op het internet zijn er dagelijks consumenten die communiceren over producten en diensten. Veel van deze communicatie verloopt via social media platformen zoals YouTube, Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn. Voor bedrijven kan het daarom erg interessant om aanwezig te zijn op een van deze platformen of in ieder geval te weten wat er zich binnen deze social media afspeelt.

Focus op doelen, niet op middelen

Bepaal als bedrijf een duidelijke strategie voor uw social media activiteiten. Welke doelen heeft het gebruik van social media voor u of uw organisatie? Welke doelgroep wilt u bereiken? En welke middelen moeten daarvoor ingezet worden? Pronamic is uw sparringpartner en adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden van social media. Ga met Pronamic deze uitdaging aan en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn!

Social media meten = weten

Maakt u gebruik van social media, dan is het natuurlijk uitermate interessant om te weten of het u ook daadwerkelijk iets oplevert. Pronamic kan u helpen om met behulp van bijvoorbeeld Google Analytics uw inspanningen in social media te meten.

Social media monitoring

Ook als u besluit om niet actief gebruik te maken van social media, kunnen er toch verschillende meldingen over uw bedrijf of producten op de social media verschijnen. Positieve en negatieve ervaringen met uw bedrijf worden door consumenten eenvoudig gedeeld via social media en zijn voor een grote groep mensen inzichtelijk. Een goede monitoring van deze meldingen is interessant en kan de controle op productkwaliteit of de kwaliteit van de klantenservice verbeteren.

Social media voor zoekmachine optimalisatie

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het verkrijgen van externe links met een verwijzing naar uw website. Google kijkt daarbij naar de kwaliteit en relevantie van de links. Links vanuit social media hebben over het algemeen een hoge trustrank (vertrouwen van Google) en zijn daarom interessant voor linkbuilding. Pronamic beschikt over de kennis om o.a. met behulp van social media vindbaarheid binnen zoekmachines te verbeteren.

Social media: Presentaties

Pronamic geeft diverse presentaties over wat social media is en hoe men het kan gebruiken. Bent u op zoek naar iemand die helder en concreet presentaties kan geven over social media? Dan komen wij graag met u in contact. Wij vertellen een op uw organisatie toegespitst no-nonsense verhaal over het gebruik van social media.

Meer informatie over social media?

Wilt u meer informatie over hoe social media ingezet kan worden voor uw organisatie of wilt u de kracht van social media benutten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.