Menu

Google Analytics

Een van de grote voordelen van online marketing is de uitstekende meetbaarheid. Webstatistieken met behulp van Google Analytics maken uw marketinginspanning volledig inzichtelijk. Hierdoor kan online marketing zeer effectief ingezet worden.

Google Analytics

Online marketing begint bij het meten van webstatistieken. Na analyse van deze statistieken is optimalisatie van uw website of campagnes mogelijk waardoor u het meeste rendement uit marketinginspanningen kunt halen.

Met Google Analytics kunt u exact de bezoekersgegevens van een website of webwinkel meten en is een antwoord te vinden op de meeste essentiële vragen als: waar komen mijn bezoekers vandaan, welke pagina’s bezoeken ze, via welke pagina verlaten ze mijn website en hoe doorlopen ze een bestelproces?

Google Analytics is een statistieken programma ontwikkeld door zoekmachine Google. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het een stabiele applicatie is waar continue op hoog niveau aan wordt gesleuteld en prima te koppelen is met andere programma’s van Google, zoals bijvoorbeeld Google AdWords. Dit geeft u de mogelijkheid het gedrag van uw bezoekers vanuit Google AdWords bij te houden nadat deze een tekstadvertentie hebben aangeklikt. Welke pagina’s worden bezocht, en in hoeverre draagt de Google AdWords campagne bij aan het behalen van de vooraf ingestelde doelen van uw website.

De specialisten van Pronamic richten Google Analytics graag voor u in. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Google Analytics? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!