Menu

Google Adwords

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google en biedt u de mogelijkheid advertenties te plaatsen in de zoekresultaten van Google.

Met behulp van specifieke zoekwoorden adverteert u voor specifieke doelgroepen. Op het moment dat iemand zoekt op een zoekwoord uit uw Google AdWords campagne, verschijnt uw advertentie aan de boven- of rechterkant van de zoekresultaten.

Als adverteerder betaalt u alleen wanneer er op een van uw advertenties in Google wordt geklikt. Het rendement van uw campagne wordt volledig inzichtelijk door o.a. de koppeling met het statistiekenprogramma Google Analytics.

Google AdWords campagne optimaliseren

Het beheren en onderhouden van een Google Adwords account kost tijd en vergt specifieke kennis. Pronamic beschikt over gekwalificeerd personeel waardoor uw campagne bij ons in goede handen is. Uw campagne wordt wekelijks onderhouden door een Google Qualified AdWords Proffesional zodat u het meeste rendement uit uw investering haalt. Het continue monitoren, bijsturen, analyseren en testen leidt tot betere kwaliteit van uw Google AdWords campagnes.

Pronamic hanteert, in tegenstelling tot een groot aantal andere aanbieders, een transparante werkwijze waardoor u altijd inzichtelijk heeft welke AdWords kosten gemaakt worden en waaraan deze besteed worden. Wij vinden dat u recht heeft om te weten waarvoor u betaalt!

Google AdWords uitbesteden?

Wilt u zoekmachine adverteren met Google AdWords uitbesteden of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van zoekmachine adverteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.