Menu

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een onmisbare schakel om online (potentiële) klanten te informeren en te activeren. Niet alleen zijn de resultaten van e-mailmarketing eenvoudig meetbaar maar zijn de resultaten ook nog eens zeer positief.

E-mailmarketing voor iedereen, simpel en betaalbaar

Pronamic beschikt over het ideale e-mailmarketingsysteem voor iedereen. Zowel marketeers en ondernemers kunnen prima met onze e-mailmarketing tool aan de slag. Maak eenvoudig uw nieuwsbrieven op en verstuur deze aan een door u geselecteerde doelgroep. Nieuwsbrieven versturen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Maak gebruik van een van onze standaard templates, lever een op maat gemaakt design aan, of laat uw eigen template ontwerpen door onze grafisch ontwerper. Met onze tool is e-mailmarketing heel eenvoudig, maar vooral ook heel effectief.

E-mailmarketing volledig meetbaar en inzichtelijk

Het rendement van uw e-mailmarketing wordt volledig inzichtelijk door de goede koppeling met Google Analytics. Analyseer het gedrag van de bezoekers uit uw e-mailing en zie direct hoeveel omzet er middels uw nieuwsbrief is gegeneerd. Daarnaast kan informatie uit voorgaande e-mailingen gebruiken tijdens het verbeteren van uw volgende nieuwsbrieven.

Koppeling met WordPress

Met de speciale WordPress plugin kunnen WordPress gebruikers eenvoudig digitale nieuwsbrieven opstellen en versturen. Beheer uw nieuwsbrieven in uw eigen WordPress omgeving en plaats eenvoudig de laatste nieuwsberichten in uw nieuwsbrief. WordPress zorgt ervoor dat uw nieuwsbrieven netjes worden gearchiveerd.

Betaalbaar

Betaal niet teveel voor een e-mailmarketing oplossing. U zit bij ons niet per definitie vast aan maandelijkse kosten, maar heeft de mogelijkheid alleen  te betalen bij het verzenden van uw e-mailing. Verstuurd u geen e-mailing, dan heeft u ook geen kosten!

Verstuur uw e-mailnieuwsbrieven via Pronamic en u betaalt nooit teveel. Verstuur onbeperkt e-mailnieuwsbrieven tegen een vast en laag bedrag.

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden met e-mailmarketing? Neem contact op met Pronamic of vraag om een gratis demonstratie van ons e-mailmarketingsysteem.