WordPress en MultiSafepayDe betaalprovider MultiSafepay biedt wereldwijd meer dan 18 betaalmethoden aan voor website eigenaren. Van iDEAL, MisterCash tot Creditcard en PayPal betalingen. MultiSafepay biedt het aan met één contract. Pronamic iDEAL maakt het mogelijk om de betaalmethoden van MultiSafepay voor WordPress te gebruiken. Zo kan heel eenvoudig MultSafepay aan WooCommerce, Gravity Forms of een andere ondersteunde plugin worden gekoppeld.

Met de Pronamic iDEAL plugin is het heel eenvoudig om de betaalmethoden van MultiSafepay te integreren binnen een WordPress website. Verkoop je bijvoorbeeld producten via WooCommerce, of wil je donaties ontvangen met een formulier? Met de Pronamic iDEAL plugin is het eenvoudig om deze te koppelen aan MultiSafepay.

MultiSafepay voor WooCommerce

MultiSafepay biedt als Payment Service Provider diverse betaalmethoden aan in Nederland en daarbuiten. Zo worden in totaal meer dan 18 betaalmethoden ondersteund.  Van iDEAL, Maestro en Automstische incasso tot SOFORT Banking (veel gebruikt in Duitsland), Bancontact (veel gebruikt in België) en creditcard en PayPal betalingen.

Met de Pronamic iDEAL plugin is het eenvoudig om al deze betaalmethoden te integreren binnen een WooCommerce webwinkel. Men vindt het prettig om de keuzevrijheid te hebben uit meerdere betaalmethoden. MultiSafepay maakt deze vrijheid mogelijk binnen WooCommerce webwinkels.