Mollie voor WordPressHet betaalsysteem van Mollie biedt een krachtig en betrouwbaar betaalplatform voor jouw WordPress website. Met Mollie krijg je de beschikking tot diverse betaalmethoden die aan jouw website kunnen worden gekoppeld. Zo kun je bijvoorbeeld iDEAL of creditcard betalingen ontvangen met jouw WordPress webshop.

De Pronamic iDEAL plugin voor WordPress maakt het heel eenvoudig om WordPress en Mollie met elkaar te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld alle betaalmethoden van Mollie eenvoudig koppelen aan jouw WooCommerce webshop. Diverse andere populaire WordPress zoals Gravity Forms en Event Espresso en membership en andere webshop plugins worden ondersteund.

Betaalmethoden van Mollie

Mollie ondersteund op dit moment 9 betaalmethoden die allemaal binnen jouw WordPress website kunnen worden geïntegreerd. Zo worden o.a. iDEAL, creditcard, Bancontact/Mistercash en PayPal ondersteund.

Wanneer je een WordPress webshop hebt is het enige wat je nodig hebt een account bij Mollie en de Pronamic iDEAL plugin. Via een nieuwe iDEAL configuratie binnen onze plugin maak je eenvoudig een koppeling met Mollie.

Een uitgebreide beschrijving van de configuratie vind je in de handleiding.

Tarieven van Mollie

De kosten voor het gebruik van Mollie voor WordPress zijn met de Pronamic iDEAL plugin € 39,00 per jaar. Daar bovenop komen nog de transactiekosten die Mollie hanteert voor het verwerken van de betalingen. Een actueel overzicht van deze prijzen staat op de website van Mollie.

AANMELDEN VOOR MOLLIE

Mollie en WooCommerce

Met de Pronamic iDEAL plugin is het heel eenvoudig om Mollie te koppelen met WooCommerce.