Menu

Mollie voor WordPress

De Pronamic Pay plugin bevat de betaalmethodes van Mollie voor een groot aantal WordPress plugins en thema’s.

Mollie voor WordPress

Het betaalsysteem van Mollie biedt een krachtig en betrouwbaar betaalplatform voor jouw WordPress website. Met Mollie krijg je de beschikking tot diverse betaalmethoden die aan jouw website kunnen worden gekoppeld. Zo kun je bijvoorbeeld iDEAL of creditcard betalingen ontvangen met jouw WordPress webshop. De Pronamic Pay plugin voor WordPress maakt heel eenvoudig Mollie voor WordPress beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld alle betaalmethoden van Mollie eenvoudig koppelen aan jouw WooCommerce webshop. Diverse andere populaire WordPress zoals Gravity Forms en Event Espresso, Membership en andere webshop plugins worden ook ondersteund.

Betaalmethoden van Mollie

Mollie ondersteunt op dit moment veel betaalmethoden die allemaal binnen jouw WordPress website kunnen worden geïntegreerd. Zo worden o.a. iDEAL, creditcards, Bancontact en PayPal ondersteund.

Wanneer je een WordPress webshop hebt is het enige wat je nodig hebt een account bij Mollie en de Pronamic Pay plugin. Via een nieuwe betaalconfiguratie binnen onze plugin maak je eenvoudig een koppeling met Mollie.

Tarieven van Mollie

Om gebruik te maken van Mollie hoef je geen betaald abonnement af te nemen. Ze brengen namelijk transactiekosten in rekening iedere keer als een betaling wordt verwerkt. Een actuele overzicht van de transactiekosten staat op de website van Mollie. Voor het gebruik van de Pronamic Pay plugin gelden de jaarlijkse licentiekosten van € 49,00 per jaar. Met het afnemen van een licentiesleutel heb je recht op onderhoud en support van de plugin én gratis updates gedurende één jaar. AANMELDEN VOOR MOLLIE

Handleiding Mollie koppelen aan WordPress

Met de Pronamic Pay plugin hebben wij het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om Mollie te koppelen aan WordPress. We hebben hier een handleiding voor geschreven zodat je dit zelf kunt instellen. De handleiding beschrijft stapsgewijs de handelingen die je moet uitvoeren.

Volg de handleiding

Onze prijzen

Start vandaag met het ontvangen van online betalingen

Basic

€ 49

Per jaar

 • Gebruik op één domein/website
 • 12 WordPress plugins
 • 13 payment providers
 • Gratis support & updates
 •  

Pro

€ 99

Per jaar

 • Gebruik op één domein/website
 • 12 WordPress plugins
 • 14 payment providers
 • Gratis support & updates
 • Adyen add-on

Developer

€ 249

Per jaar

 • Gebruik op 20 domeinen/websites
 • 12 WordPress plugins
 • 14 payment providers
 • Gratis support & updates
 • Adyen add-on
Gravity Forms

Gravity Forms

De formulieren plugin Gravity Forms is één van de krachtigste plugins om formulieren toe te voegen aan WordPress. In combinatie met de Pronamic Pay plugin en Mollie kan een formulier worden ingericht om betalingen mee te ontvangen. Denk hierbij o.a. aan het verkopen van een product of het ontvangen van donaties.

WooCommerce

WooCommerce

Het is de meest gebruikt WordPress plugin voor het realiseren van een webshop. Met een marktaandeel van meer dan 27% is WooCommerce verreweg de meest gebruikte webshop oplossing. Met de Pronamic Pay plugin kan je heel eenvoudig de betaalmethoden van Mollie aanbieden binnen WooCommerce.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Werkt perfect!

Ik vond de plugin eenvoudig om te installeren en configureren. De documentatie is compleet en eenvoudig. Support is geweldig met snelle reacties op vragen! Ik gebruik deze plugin voor Mollie betalingen in combinatie met Gravity Forms.

Super service

Zeer betrouwbaar en snel! Aanrader!

Geweldige support

Werkt naar behoren, goede iDeal plugin zonder geheel WooCommerce te gebruiken. Ook de support is snel en vriendelijk.

Een uitgebreide en uitstekende plugin

Stichting Stoomgroep de Goffert gebruikt deze plugin voor het werven van donaties via de website. De plugin van Pronamic werkt uitstekend. Hij is makkelijk in te stellen en wordt door onze bezoekers goed gewaardeerd. Ook de beheeropties in het backend zijn prima. Goede rapportages en alle benodigde details over transacties.