Ase

Ase is een krachtig en simplistisch responsive WordPress thema geschikt voor allerlei type websites. Een thema zonder een overweldigend aantal opties en shortcodes. Daarnaast is Ase een perfect startersthema voor het bouwen van meer uitgebreide WordPress websites.

Ik wil dit thema Bekijk demo

Timmy

Timmy is een elegant WordPress thema waarmee je je bedrijf kan onderscheiden. Dit thema ziet er goed uit op verschillende schermformaten. Timmy is een krachtig multi-functioneel WordPress thema met een aantal extra functionaliteiten zoals projecten en testimonials.

Ik wil dit thema Bekijk demo

WoodWork

Woodwork is een ideaal thema voor het vertellen van je verhaal. Wij geloven in eenvoud. Daarom zijn onze thema’s niet uitgerust met honderden pagina templates en shortcodes. Precies zoals je ook gewend bent bij de standaard WordPress thema’s. Pas de pagina’s aan met de sectie template functionaliteit.

Ik wil dit thema Bekijk demo

Veel gestelde vragen

Betalen gaat eenvoudig met behulp van iDEAL. Na betaling ontvang je van ons een factuur die je kunt bewaren voor je administratie.

Ja, met behulp van WordPress ben je in staat om teksten en afbeeldingen, die geen onderdeel uitmaken van de grafische lay-out, zelf te beheren. Raadpleeg onze “Getting started” handleiding om direct aan de slag te kunnen. Als je gekozen hebt voor het standaard Make Make Mine Great pakket, heb je daarnaast recht op een training bij Pronamic.

Niet tevreden? Na het online gaan van de website bieden wij tot een maand lang het principe niet-tevreden-geld-terug op de ontwikkelkosten van de template.

De website blijft geheel je eigendom. Omdat het beheersysteem open source is, kun je ook dat blijven gebruiken. Totale onafhankelijk.

Je dient zelf de e-mail te verzorgen. Wij kunnen je wel helpen en ondersteunen in de keuze van een geschikte e-mail oplossing.

Nergens anders in Nederland worden WordPress templates van dit niveau aangeboden. Daarnaast wordt elke afgeleverde template door een persoon gecontroleerd.

De website is binnen één week online. Vervolgens kan de website door jou gevuld worden met de juiste teksten en afbeeldingen.

De vormgeving is gebaseerd op een template naar keuze. Een professioneel vormgever zorgt er vervolgens voor dat je huisstijl in de template wordt verwerkt.

Zij kozen voor Make Mine Great

Ons klantenbestand is divers. We werken aan de meest uiteenlopende projecten voor de meest uiteenlopende klanten. Kunnen we jou binnenkort ook verwelkomen?