Menu

Beheer van uw mailinglijsten

Met Maildit kunt u gemakkelijk en snel uw mailinglijsten beheren. Een groot deel van het beheer van uw lijsten wordt automatisch door ons e-mailmarketingsysteem gedaan.

In- en uitschrijvingen automatisch verwerkt in uw mailinglijsten

Gebruikers kunnen zich middels de verschillende formulieren op de website gemakkelijk inschrijven voor de nieuwsbrief. Maildit verwerkt deze aanmeldingen automatisch in uw database. Sinds vorig jaar is het wettelijk verplicht om een afmeldmogelijkheid aan te bieden bij elke nieuwsbrief. Ook uitschrijvingen voor de nieuwsbrief worden automatisch door Maildit verwerkt. U hoeft dus geen tijd te besteden aan het beheer van uw mailinglijsten.

Segmentatie van uw mailinglijsten

Met ons e-mailmarketingsysteem Maildit kunt u de ontvangers van uw e-mailings gemakkelijk indelen in groepen en categorieën. Dit biedt u de mogelijkheid om gesegmenteerd te mailen. Gesegmenteerd mailen is het versturen van e-mailings aan de hand van een interesse of demografische kenmerken van de ontvanger. Ook heeft u de mogelijkheid groepen aan te maken aan de hand van klikgedrag in voorgaande e-mailings.

Gesegmenteerde e-mail heeft een bewezen hoger conversiepercentage ten opzichte van de zogenaamde bulk e-mail. Wilt u meer informatie over gesegmenteerd mailen via Maildit? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0516-481200 vul ons contactformulier in.