WordPress en Ingenico (Ogone)De Ingenico Group is een internationale Payment Service Provider actief in meer dan 170 landen en heeft meer dan 6.000 werknemers. Ingenico staat bij veel mensen nog bekend als de Ogone. Omdat Ingenico in zoveel landen actief is, is ook het aantal betaalmethoden enorm. Zo worden er 80+ betaalmethoden aangeboden in 24 talen en kan er in meerder valuta worden betaald.

Met de Pronamic iDEAL plugin kunnen heel eenvoudig de online betaalmethoden van Ingenico worden geïntegreerd binnen een WordPress website. Zo kan deze bijvoorbeeld worden gekoppeld met formulieren plugins als Gravity Forms & Formidable Pro. Maar ook webshops als WooCommerce en Easy Digital Downloads worden ondersteund.

Ingenico & Ogone voor WordPress

De betaalmogelijkheden van Ingenico worden eenvoudig voor WordPress beschikbaar gemaakt door de Pronamic iDEAL plugin. Deze integratie wordt al meerdere jaren ondersteund. Destijds was in Nederland, België en Duitsland Ogone nog een grote naam als Payment Service Provider. Sinds 2014 maakt Ogone echter onderdeel uit van de Ingenico Group en bestaat dan ook niet meer als zelfstandige organisatie.

Ingenico voor WooCommerce

Ingenico biedt een heel assortiment aan betaalmethoden aan in Nederland. iDEAL is het meest gebruikt in Nederland. In Duitsland zijn dit eenmalige machtigingen en betalen op rekening. In België is het Bancontact en in het Verenigd Koninkrijk zijn het vaak creditcards. Ingenico ondersteunt deze betaalmethoden allemaal. Een WooCommerce webshop die alleen lokaal actief is of juist internationaal. Voor de koppeling van Ingenico voor WooCommerce is de Pronamic iDEAL plugin de ideale methode om deze tot stand te brengen.