WordPress & ING Bank

ING voor WordPressDe Pronamic iDEAL plugin bevat alle betaaloplossingen van de ING Bank voor een groot aantal WordPress plugins en thema’s. Hierdoor wordt de iDEAL betaalmethode beschikbaar voor WordPress webshops, formulieren, thema’s en andere oplossingen. Laat de bezoekers van jouw WooCommerce webshop bijvoorbeeld eenvoudig betalen via iDEAL.

ING aansluitingen voor WordPress

De ING Bank heeft drie aansluitingen om online geld te ontvangen verschillen nogal qua prijs en mogelijkheden. Er zijn twee aansluitingen waarmee enkel iDEAL betalingen ontvangen kunnen worden. iDEAL Basic en iDEAL Advanced. Sinds oktober 2015 wordt ook de ING Kassa Compleet aansluiting aangeboden. Deze laatste aansluiting is samen met Ginger Payments ontwikkeld en biedt meerdere betaalmethoden aan.

ING iDEAL Basic ING iDEAL Advanced ING Kassa Compleet
iDEAL
Creditcard
Vooruit betalen per bank
Betalen bij aflevering

Voor kosten en voorwaarden ga je naar de website van de ING.

WordPress ING Configuratie

ING voor WooCommerce

De Pronamic iDEAL plugin ondersteunt de ING betaalmethodes voor de WordPress WooCommerce webwinkel plugin. WooCommerce is het meeste gebruikte e-commerce platform voor WordPress. WooCommerce is eenvoudig uit te breiden met gratis en premium plugins. Door de Pronamic iDEAL plugin te installeren kunt u eenvoudig de ING configuratie gegevens van de ING invoeren. Vervolgens kunt u via de WooCommerce betaalmethoden instellingen pagina de ING betaalmethode activeren.

Handleidingen WordPress & ING

Het is eenvoudig om zelf de koppeling tussen een WordPress website en de ING betaalmethode(s) te leggen. Met de Pronamic iDEAL plugin voor WordPress is dit in een handomdraai gerealiseerd. Hiervoor zijn enkele handleidingen beschikbaar.

Bekijk de handleidingen