Steeds meer ontwikkelaars onderzoeken op dit moment de mogelijkheid tot het opzetten van webwinkels in WordPress. Er wordt steeds meer geschreven over WordPress in combinatie met e-commerce en er komen steeds meer nieuwe webwinkels en plugins bij. Een belangrijke voorwaarde voor veel webwinkels is de integratie van de iDEAL betaalmethode.

iDEAL plugins voor WordPress

Tot voor kort waren de mogelijkheden om iDEAL betalingen te verzorgen in WordPress websites vrij beperkt. Pronamic heeft recentelijk verschillende iDEAL plugins voor WordPress ontwikkeld die deze integratie mogelijk maakt. Op dit moment zijn dit de meeste belangrijke koppelingen:

Probeer de iDEAL plugin voor WordPress gratis uit

Bezoekers die de plugin nu installeren kunnen deze plugin gratis proberen. Na deze testfase heb je een licentie nodig. Een licentie kost slechts € 32,23 (excl. BTW) per jaar. Met deze licentie krijg je het volgende:

  • Gebruik op 1 website / domeinnaam
  • Eenvoudige installatie via de WordPress plugin repository
  • 1 jaar automatische updates via de WordPress plugin repository
  • Onbeperkt aantal iDEAL betalingen
  • Eenvoudig wisselen tussen iDEAL configuraties

De plugin is gratis te downloaden vanuit de WordPress plugin repository.

Ondersteuning en meer informatie

Op dit moment ondersteunt de Pronamic iDEAL plugin de volgende banken: ABN Amro, Fortis Bank, Friesland Bank, ING en Rabobank, maar ook Mollie, Sisow, Ogone en de iDEAL simulator worden ondersteund. Bekijk voor een compleet overzicht de speciale pagina van de WordPress iDEAL plugin. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.