Menu

Waarom krijg ik de melding “unknown order/1/s/”?

Het lukt niet om een betaling uit te voeren met een Ingenico (voorheen Ogone) of ABN Amro variant. Het betaalscherm toont een leeg totaalbedrag (—) met de foutmelding of de foutmelding wordt getoond in het dashboard van de betalingsprovider bij Configuratie » Technische instellingen » Tabblad ‘Foutenbestanden’:

 Unknown order/1/s/

Oplossing

De foutmelding betekent dat berekende ‘handtekeningen’ niet overeen komen. Controleer de volgende instellingen:

  1. controleer of de SHA-IN code uit het dashboard van de betalingsprovider (Configuratie » Technische instellingen » Tabblad ‘Verificatie data en herkomst’) overeenkomt met de in het WordPress dashboard bij iDEAL » Configuraties ingevulde code;
  2. controleer de instelling voor het hash algoritme (SHA-1, SHA-256 of SHA-512); deze moet in het WordPress dashboard bij iDEAL » Configuraties overeenkomen met wat in het dashboard van de betalingsprovider is ingesteld (Configuratie » Technische instellingen » Tabblad ‘Algemene beveiligingsparameters’).

Met andere woorden: controleer dat de configuratie in WordPress op specifieke punten overeenkomt met de technische instellingen in het dashboard van de betalingsprovider.

Altijd op de hoogte blijven?