WordPress en BuckarooBuckaroo is één van de beste en meest betrouwbare betalingsproviders van Nederland. Via Buckaroo heeft u één aansluiting op meerdere betaalmethoden zoals iDEAL, creditcard, online giro, achteraf betalen en meer. Daarnaast heeft u toegang tot een geavanceerd rapportagemodule, zodat u eenvoudig inzicht heeft in al uw betalingen.

Buckaroo koppelen aan WordPress

Met behulp van de Pronamic iDEAL plugin kunt u eenvoudig iDEAL via Buckaroo aanbieden binnen uw WordPress website en/of webwinkel. Hiermee is iDEAL via Buckaroo eenvoudig te gebruiken in combinatie met een aantal populaire WordPress plugins. Zo kunt u nu eenvoudig gebruik maken van Buckaroo binnen uw WooCommerce, Jigoshop, Shopp of WP e-Commerce webwinkel. Maar ook WordPress oplossingen zoals Gravity Forms, ClassiPress en EventEspresso zijn te gebruiken met Buckaroo.

Buckaroo biedt een iDEAL oplossing aan met maandelijkse abonnementskosten en kosten per transactie. Voor iDEAL moet er € 30,- per maand betaald worden en de kosten per transactie beginnen bij € 0,25 aan Buckaroo en € 0,62 aan bankkosten. Voor de actuele tarieven verwijzen we u graag door naar de tarieven pagina op de Buckaroo website. Helaas vermeld Buckaroo niet langer de tarieven op hun website, maar ze maken er geen geheim van dat ze niet de goedkoopste zijn. Buckaroo is dus niet de goedkoopste iDEAL payment provider, maar u krijgt er wel een aantal handige functionaliteiten voor terug.

Buckaroo voor WooCommerce

Als je al werkt met een WordPress webwinkel zoals bijvoorbeeld WooCommerce dan hoef je alleen een Buckaroo account aan te vragen en de Pronamic iDEAL plugin te installeren. Vervolgens maak je een nieuwe iDEAL configuratie aan en voer je de Buckaroo website- en geheime sleutel in. Wanneer de configuratie is aangemaakt kan je Buckaroo koppelen aan WooCommerce bij de Betaalinstellingen van WooCommerce.

Buckaroo voor WordPress - iDEAL-configuratie

Mocht u meer informatie willen hebben over de Pronamic iDEAL plugin dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Licentie aanschaffen

Bestel onze iDEAL licentie en handel uw betalingen af met iDEAL.

Licentie aanschaffen