Menu

WordCamp Europe 2016

Karel-Jan 1 april 2016

Ook dit jaar (24 tot en met 26 juni) is er een WordCamp Europe. WC Europe is op dit moment de grootste WordCamp. Er zijn maar liefst 2200 tickets beschikbaar. WordCamp Europe wordt elk jaar in een andere stad gehouden. Dit jaar is Wenen aan de beurt. Uiteraard reizen wij 24 juni ook af naar deze prachtige culturele stad.

Als actief WordPress ontwikkelaar kunnen we als bedrijf uiteraard ook dit jaar niet verstek laten gaan. Het is de ideale manier om in contact te komen met mede vakgenoten. Daarnaast zijn de talks altijd inspirerend en leerzaam en is de after-party altijd een groot succes. WordCamp Europe 2016 is de vierde WordCamp Europe. Eerder waren we al present bij Leiden 2013, Sofia 2014 en Seville 2015.

WordCamp Europe 2016 vindt plaats in het hartje van Wenen, in het centrum van het MuseumsQuartier. In een groot cultuurcomplex van maar liefst 60.000 m2. De opzet is hetzelfde als vorige jaren, bestaande uit drie dagen, waarbij de laatste dag een contributors dag is. Een dag waar je zelf mee kan bouwen aan WordPress en direct vragen kan stellen aan ervaren designers, developers en marketeers. Over de sprekers is nog weinig bekend, maar als we terugkijken op de eerdere WordCamps belooft het dit jaar ook weer een mooie line-up te worden.

Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar. Wil je dit congres ook een keer meemaken? Bestel dan snel online je tickets.

Altijd op de hoogte blijven?