Menu

Tommy Booking Support voor WordPress

Karel-Jan 2 maart 2016

Tommy Booking Support is een reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Tommy staat bekend als een eenvoudig en betaalbaar systeem. Er maken op dit moment ruim 500 recreatiebedrijven gebruik van Tommy. Het eenvoudige beheermenu van Tommy is voorzien van dagelijkse overzichten, rapportages, planning en financiële overzichten. Er was nog geen standaard koppeling met WordPress mogelijk. Daarom hebben wij een plugin ontwikkeld die deze integratie mogelijk maakt.

De plugin geeft de mogelijkheid om de verschillende reserveringsformulieren in je website te integreren. Je kunt kiezen uit de volgende layouts:

  • Klassiek
  • Modern
  • Zoek en boek
  • Multiview

Tommy Booking Support

Met behulp van een shortcode kan je zelf bepalen op welke pagina je het reserveringsformulier wilt toevoegen. Je kan zelf aangeven voor welke post type je de Tommy Booking Support functionaliteit wilt activeren. Dat betekent dat je je eigen database structuur kunt behouden en de plugin geschikt is voor allerlei type websites. Denk bijvoorbeeld aan websites met campings, accommodaties, hotels of bungalows.

De plugin kost 39 euro en is vanaf nu te downloaden op onze website.

Altijd op de hoogte blijven?