Menu

Twenty Sixteen thema

Karel-Jan 1 september 2015

Vorig weekend is Twenty Sixteen gelanceerd. Twenty Sixteen is het nieuwe thema dat bij WordPress 3.4 wordt geleverd. Het is de opvolger van Twenty Fifteen.

Het design

Twenty Sixteen is een volledig nieuw WordPress thema ontworpen door Takashi Irie. Het design is vrij traditioneel. Dit maakt het thema geschikt voor allerlei typen websites.

Twentysixteen

Uiteraard is het thema volgens het mobile-first principe ontwikkeld en daarmee volledig responsive. Het nieuwe thema ziet er goed uit op alle apparaten.

Door middel van de WordPress customizer kan je eenvoudig de kleuren van het thema aanpassen. Het thema beschikt over een sidebar widget gebied en je kan eenvoudig de header aanpassen. Al met al een mooi basis thema die uitstekend inzetbaar is voor verschillende doeleinden.

Github

Twenty Sixteen is het eerste standaard WordPress thema waarbij het ontwikkelproces via GitHub verloopt. Dit maakt het voor ontwikkelaars nog eenvoudiger om deel te nemen aan de ontwikkeling van dit thema. Met behulp van een korte handleiding kan iedereen direct aan de slag. Standaard thema’s zijn een geweldige kans om bij te dragen aan WordPress en je te mengen in de community.

Altijd op de hoogte blijven?