Menu

Eerste WordPress meetup Fryslân

Jan Lammert 17 maart 2015

Een WordPress meetup is in WordPress land een bekend fenomeen. Het is een evenement voor WordPress liefhebbers, vaak ’s avonds, over WordPress die vaak wordt afgesloten met een biertje. Tijdens de avond worden er een aantal ’talks’ gehouden over onderwerpen die WordPress gebruikers bezighouden. Dit kunnen wat ingewikkelder onderwerpen zijn maar in het algemeen wordt er goed rekening gehouden met de verschillende interesseniveau’s van de WordPress gebruikers.

Tot op heden was Fryslân nog een witte vlek op de WordPress meetup kaart. Hoewel er diverse toonaangevende WordPress bedrijven gevestigd zijn in het noorden was er nog geen Friese meetup. Pronamic en ForSite Media vonden dat het tijd was om dit te veranderen. Samen organiseren zij daarom nu de eerste WordPress meetup Fryslân.

De avond zal op donderdagavond 23 april plaatsvinden om 19:30 te Drachten. De locatie waar het gaat plaatsvinden is de net geopende Graancirkel op het Raadhuisplein 3. Het belooft daarom niet alleen een mooie en leerzame avond te worden maar ook een avond in een mooie ambiance.

Welke sprekers aanwezig zullen zijn blijft nog even onder de pet. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, Barry Kooij uit Tilburg is één van hun. Barry Kooij heeft zijn sporen in WordPress land al ruimschoots verdiend en wij kijken erna uit wat hij op de 23ste te vertellen heeft.

Wil jij er ook bij zijn? Aanmelden kan online. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen over dus wees er snel bij.

Update: De tweede spreker van de avond is Jaime Martinez. Het onderwerp van zijn talk is: WordPress templating – Above and beyond.

Altijd op de hoogte blijven?