Menu

WordPress plugin iconen

Remco 26 januari 2015

Het is alweer een aantal maanden geleden dat de WordPress ontwikkelaars plugin iconen aankondigden. In WordPress 4.0 is de plugin installatie herzien en de finishing touch hiervan waren plugin iconen. WordPress plugin ontwikkelaars kunnen hiermee hun plugins extra laten opvallen.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe dit er uit ziet in het geval van de Pronamic iDEAL plugin.

Pronamic iDEAL plugin icon

Inmiddels hebben we alle Pronamic plugins in de WordPress.org plugin directory voorzien van plugin iconen. Een mooi overzicht hiervan is te zien op de Pronamic auteur pagina op WordPress.org.

Pronamic plugin icons

Hiermee zijn de Pronamic plugins sneller terug te vinden in de WordPress.org plugin directory. Overigens bieden we naast de plugins op WordPress.org ook verschillende plugins aan op Pronamic.eu. Hier zijn naast de gratis plugins ook een aantal betaalde plugins te vinden. Zo vind je hier naast de Pronamic iDEAL plugin ook handige plugins voor Easy Digital Downloads, Twinfield en Orbis.

Mocht je vragen hebben over één van de bestaande Pronamic plugins dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook kunnen wij je adviseren en helpen met het ontwikkelen van WordPress plugins en het publiceren van plugins op WordPress.org. Mocht je een goed idee hebben voor een WordPress plugin dan is het ook altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aanvragen.

Altijd op de hoogte blijven?