Menu

WordPress webwinkel met iDEAL van Pay.nl

Remco 6 november 2014

Pay.nl logoPay.nl is een payment provider (psp) die al sinds 1998 actief is in de markt van online betaalverkeer. Pay.nl biedt iDEAL-betalingen tegen een zeer voordelig tarief van € 0,35 per transactie aan. WordPress webwinkel gebruikers kunnen eenvoudig online een Pay.nl account registreren en aan de slag gaan.

WordPress gebruikers die een WordPress webwinkel hebben kunnen nu ook eenvoudig gebruik maken van Pay.nl. De Pronamic iDEAL plugin is namelijk recent uitgebreid met ondersteuning voor de Pay.nl payment provider. Door het invoeren van een Pay.nl token en service ID kan de koppeling met Pay.nl gemaakt worden.

WordPress Pay.nl configuratie

De Pay.nl oplossing is daardoor meteen te gebruiken in combinatie met verschillende WordPress webshop oplossingen. Zo kunnen WordPress websites die gebruik maken van WooCommerce, Jigoshop, Shopp, WP e-Commerce, Gravity Forms, Event Espresso en/of ClassiPress met de Pronamic iDEAL plugin direct van start.

Mocht je meer informatie willen hebben over de Pronamic iDEAL plugin dan kun je altijd vrijblijvend contact met de WordPress experts opnemen.

Altijd op de hoogte blijven?