Menu

Pronamic zet letterlijk haar beste beentje voor

Jan Lammert 17 november 2014

Winnende doelpunt

Het doel van Pronamic is andere mensen vrolijk te maken met mooie WordPress websites en plugins. Op donderdag 16 oktober werd dit doel tijdelijk ingeruild voor een ander, maar minstens zo leuk doel, zaalvoetballen voor de Ronald McDonald Hoeve.

Op 16 oktober mochten wij aantreden in de sporthal van Leek. Organisator van het toernooi was Concept7. Zij organiseren jaarlijks voor een goed doel een futsaltoernooi waaraan internetbureaus uit het Noorden aan kunnen deelnemen. Ook Pronamic was dit jaar van de partij.

De sfeer was ontspannend en de faciliteiten waren uitstekend. Overigens betekende dit niet dat er minder fanatiek werd gestreden om de eerste plaats. Pronamic begon veelbelovend aan het toernooi met een 4-1 overwinning op Snakeware. Een sterk team maar op dat moment geen partij voor Pronamic. Na deze partij was de scoringsdrift van Pronamic nog niet gestild. Met goed combinatiespel werd met 1-0 van Malengo gewonnen. Daarna was Peperzaken aan de beurt. Een aantrekkelijke partij die eindigde in een remise. De laatste tegenstander in de poule was de organisator, Concept7. Een compact en goed op elkaar ingespeeld team. Een bal van Pronamic spatte nog op de paal uiteen maar Concept7 wist de spannende wedstrijd uiteindelijk in winst om te zetten. Niettemin had Pronamic voldoende punten verzameld om door te gaan naar de volgende ronde.

In de daarop volgende ronde begon de scoringsmachine van Pronamic iets te haperen. De combinaties werden nog wel gevonden maar het resulteerde zich niet in goals. Pronamic verloor deze partij daarom ook van Traffic4U. Naar later bleek ook de (terechte) kampioen van de avond. Deze ronde werd daarmee ook het eindstation van Pronamic. Op de ranglijst resulteerde dat in een gedeeld derde plaats. Een plek waar wij niet ontevreden over kunnen zijn.

Een prima prestatie, zeker als je bedenkt dat het andere goede doel wel ruimschoots is bereikt. In totaal is er die avond 6500 euro binnen gehaald voor de Ronald McDonald Hoeve. Een uitzonderlijke prestatie waar wij in ieder geval erg vrolijk van worden!

Altijd op de hoogte blijven?