Menu

Orbis Dashboard

Karel-Jan 11 november 2014

Een dashboard is een mooi middel om gebruikers te voorzien van informatie of om je werknemers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen je bedrijf. Bij dashboarding worden verschillende brokken informatie op een grafische wijze gepresenteerd. We hebben voor Orbis een dashboard interface ontwikkeld waarbij verschillende onderdelen van Orbis getoond kunnen worden.

Orbis Dashboard

Het Orbis Dashboard werkt op basis van widgets. Je kunt dus zelf bepalen welke data op het dashboard getoond moet worden. Krijg beter inzicht in de informatiestromen binnen je bedrijf, blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, toon interessante statistieken of plaats een random mop op het dashboard. Slechts een aantal voorbeelden van de mogelijkheden van Orbis Dashboard. Het grote voordeel van het dashboard is dat jezelf kunt bepalen welke data je wilt bundelen.

Orbis Dashboard is nog in een beta fase en is nog volop in ontwikkeling. Bij Pronamic gebruiken we al een basis versie van dit systeem en tonen dit op onze tv schermen. Interesse in Orbis dashboard of wil je meer weten over deze functionaliteit? We horen het graag.

Altijd op de hoogte blijven?