Menu

WordPress webwinkel met extra betaaloptie Bancontact/Mister Cash

Jan Lammert 22 augustus 2014

De Pronamic iDEAL plugin is bijna 50.000 keer gedownload en dat kunnen wij merken. Wij ontvangen veel positieve reacties waaronder een goede rating op WordPress.org!

Uiteraard krijgen wij ook veel aanvragen voor uitbreidingen. Wij helpen mensen graag en als een aanvraag meerdere keren voorbij komt dan voldoen we graag aan het verzoek. We zijn daarom ook blij om te kunnen melden dat er sinds kort een koppeling met Bancontact/Mister Cash in combinatie met WooCommerce mogelijk is.

Wat is Bancontact/Mister Cash?

Bancontact/Mister Cash is online het meest populairste betaalsysteem van en voor onze zuiderburen en is te vergelijken met iDEAL. De meeste banken in België ondersteunen dit betaalsysteem zoals KBC, Belfius, Fortis, logo_bancontact_mister_cashFintro, AXA, CBC, ING en de VDK spaarbank. Het betalen met Bancontact/Mister Cash gebeurt online met het nummer van de kaart en de vervaldatum. Het doet mij daarom denken aan het systeem van een creditcard. Verschil is wel dat er geen terugboek optie is.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een webwinkelfunctionaliteit voor WordPress ontwikkeld door WooThemes. WooCommerce biedt alle standaardopties die je als webwinkelier nodig hebt en is daarmee in WordPress land één van de populairste en snelgroeiende webwinkeloplossingen.

WooCommerce en Bancontact/Mister Cash

Met de meest recente update die Pronamic heeft doorgevoerd is het mogelijk om Bancontact/Mister Cash direct als betaalmethode te tonen in een WooCommerce webshop. Zeker Belgische klanten zullen dit kunnen waarderen.

WooCommerce Mister Cash Bancontact - extra betaaloptie

 

Integratie WooCommerce en Bancontact/Mister Cash

De integratie van deze betaaloptie is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de Pronamic iDEAL plugin te downloaden van WordPress.org en te configureren.  Het configureren is niet heel ingewikkeld. Houd er wel rekening mee dat de Bancontact/Mister Cash alleen mogelijk is met WooCommerce in combinatie met Mollie of Rabobank OmniKassa. De eerste 20 betalingen zijn gratis. Daarna moet je een licentiecode invoeren. Deze kun je bestellen op Pronamic.eu. De investering van deze betaalde plugin bedraagt € 39,- incl. BTW.

WooCommerce Mister Cash configuratie WooCommerce Mister Cash WordPress

Wij wensen je als Pronamic team veel plezier toe met deze optie. Mocht je vragen hebben, bezoek onze supportpagina. Tevreden met de plugin? Vergeet dan niet een positieve beoordeling te geven op WordPress.org.

4 reacties

  1. Ik zou dolgraag een betaaloptie willen hebben met automatisch terugkerende betalingen. Helaas is dat, volgens mij, met ideal niet mogelijk. Kan dit wel met de koppeling via Rabo Omnikassa? Met Paypal kan het wel.

Altijd op de hoogte blijven?