Menu

Task Management met WordPress – Nu gratis

Karel-Jan 4 juli 2014

We hebben veel positieve reacties gekregen op de lancering van Orbis. Er zijn steeds meer bedrijven die Orbis als business tool gebruiken. Een kritische noot van een aantal gebruikers was echter dat het onderdeel ‘Taken’ niet gratis was. We hebben goed nieuws. Orbis Tasks is vanaf nu gratis te downloaden op HappyWP. We delen namelijk de mening van onze gebruikers. Het taken onderdeel hoort een basisfunctionaliteit van een projectmanagement tool te zijn.

Wat is Orbis Tasks?

Orbis Tasks is een aanvulling op Orbis wat het mogelijk maakt om taken toe te voegen. Taken kunnen worden gekoppeld aan gebruikers en projecten. Het standaard Orbis thema biedt daarnaast de mogelijkheid om eigen taken op het dashboard te tonen via het WordPress widgets systeem.

Orbis Tasks

De interface van Orbis Tasks is nog vrij summier. We hebben echter al veel ideeën verzamelend over hoe we dit onderdeel kunnen verbeteren. Het toevoegen van taken moet op dit moment bijvoorbeeld nog via de WordPress back-end. Om het toevoegen van taken zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken willen we dit onderdeel verplaatsen naar de front-end. Ook willen we een grote verbeterslag maken in de manier waarop taken worden getoond. Houd onze blog in de gaten voor meer updates.

Probeer Orbis nu zelf en laat ons weten wat je er van vindt.

Altijd op de hoogte blijven?