Menu

Pronamic sponsort WordCamp Nederland

Jan Lammert 8 april 2014

Dankzij WordPress is Pronamic instaat om voor enthousiaste en gerenommeerde partijen mooie WordPress websites te ontwikkelen. Zonder een actieve community die constant bezig is WordPress veiliger, gebruiksvriendelijker en vollediger te maken is dit niet mogelijk.

Pronamic vindt de community daarom niet alleen erg gezellig maar ook erg belangrijk. Wanneer je lid bent van een community is het niet alleen halen maar ook geven. Pronamic draagt graag haar steentje bij en doet dit o.a. met het gratis beschikbaar stellen van een flink aantal plugins. Plugins waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Zo bereikte bijvoorbeeld de Pronamic Google Maps plugin net de 100.000ste download. Een mooie WordPress mijlpaal.

WordCamp Nederland

Het gratis beschikbaar stellen van plugins is echter niet het enige wat Pronamic doet voor WordPress. We zijn namelijk ook sponsor van WordCamp Nederland 2014. Een WordCamp is een evenement met als doel elkaar ontmoeten en van elkaar leren over WordPress. Daarbij worden goede (inter)nationale sprekers uitgenodigd die je wat vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van WordPress. Belangrijk om de community levendig te houden.

WordCamp Nederland vindt plaats op 10 en 11 mei te Utrecht. Zorg dat je erbij bent want het beloofd een mooie WordCamp te worden met goede sprekers! Voor meer informatie bekijk ook de website van WordCamp Nederland.

Altijd op de hoogte blijven?