Menu

Voorraad synchroniseren met WooCommerce Stock Synchronization

Karel-Jan 19 maart 2014

Wij ontwikkelen veel WooCommerce websites. We hebben inmiddels ook een aantal multitaal e-commerce websites gelanceerd. Binnen een WordPress omgeving is een dergelijke constructie niet zo eenvoudig te realiseren als het lijkt. Oplossingen als WPML leiden in veel gevallen namelijk tot performance issues.

Onze voorkeur ligt daarom bij een oplossing in de vorm van een WordPress netwerk installatie. Elke taal heeft in dat geval haar eigen omgeving. Het nadeel hierbij is dat de voorraad voor dezelfde producten los van elkaar moeten worden bijgehouden. Hiervoor hebben wij een oplossing bedacht in de vorm van de WooCommerce Stock Synchronization plugin.

WooCommerce Stock Synchronization

De WooCommerce Stock Synchronization plugin maakt het mogelijk om de voorraad van producten met dezelfde SKU binnen een WordPress netwerk te synchroniseren. Een mooie oplossing voor webwinkel eigenaren die dezelfde producten op verschillende omgevingen wil tonen. De plugin is inmiddels al bij een groot aantal WooCommerce webwinkels actief. De plugin is vanaf nu te downloaden op Pronamic.eu.

3 reacties

  1. Ik heb met hetzelfde probleem geworsteld. Hoe lossen jullie het winkelwagen probleem op? Als iemand van de ene naar de andere taal switcht gaan de producten niet mee. Hebben jullie hier iets voor geschreven?

    • Daar hebben wij ook (nog) geen oplossing voor. In de praktijk hebben wij dit echter ook nog niet direct als een probleem gezien. Het zal immers niet vaak voorkomen dat een bezoeker door de shop navigeert in de ene taal en de bestelling wil afronden in de andere taal.

  2. Het blijft een hacky manier ipv een solide oplossing te hebben. De enige reden waarom het zo langzaam is met WPML is omdat WPML heel erg slecht geschreven is, langzaam en enorm veel bugs. Het is wellicht de moeite waard om een brug voor polylang te schrijven.

Altijd op de hoogte blijven?