Menu

Orbis – Updates week 4

Karel-Jan 4 februari 2014
Orbis Dashboard

Als je onze blog een beetje volgt, zal de lancering van Orbis je niet ontgaan zijn. Orbis is een platform voor het beheren van projecten, relaties, klanten en nog veel meer. Wat Orbis uniek maakt is dat het gebouwd is met WordPress. Dit biedt alle voordelen en beheermogelijkheden die je van WordPress gewend bent. Elk bedrijf heeft immers specifieke eisen en wensen aan een dergelijke tool. We hebben onlangs een aantal noemenswaardige optimalisaties gedaan. In deze blog licht ik die kort toe.

Update naar Bootstrap 3.0

Het Orbis thema is gebouwd op basis Bootstrap. Het huidige thema draaide nog op Bootstrap 2.3.2. Inmiddels is het thema geupdate naar Bootstrap 3.0. Alle Orbis plugins zijn ook compatible met deze nieuwe versie van Bootstrap.

Orbis Dashboard

Download gratis het vernieuwde Orbis WordPress thema.

User interface optimalisaties

Naast de migratie naar Bootstrap 3.0 hebben we nog een aantal kleinere grafische optimalisaties gedaan:

  • Zoekveld in de menubalk compacter gemaakt.
  • Een favicon toegevoegd aan bedrijven.
  • De vormgeving van de ‘bewerken’ links verbeterd.
  • De weergave van het aantal reacties geoptimaliseerd.
  • En nog veel meer…

Orbis Projects

Orbis Companies

Orbis Tasks

Ook Orbis Tasks is onder handen genomen. Zo is het overzicht van de taken geoptimaliseerd en hebben we een WordPress widget voor taken toegevoegd. Orbis Tasks is een aanvulling op Orbis en is sinds vorige week te downloaden.

Orbis Tasks

Orbis Timesheets

De Orbis Timesheets plugin kan nu ook gedownload worden met een vernieuwde interface voor het toevoegen van registraties. Zelf maken we al gebruik van geavanceerde rapporten. In de toekomst zullen deze rapporten ook voor het publiek beschikbaar zijn.

Suggesties…

We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om Orbis te verbeteren. Jouw suggesties zijn daarom van harte welkom. Mail ons, bel ons, geef een reactie, stuur een postduif, het maakt niet uit… Wij horen het graag.

Altijd op de hoogte blijven?