Menu

WordCamp Europe 2013

Karel-Jan 25 september 2013
WordPress logo

Het zal je vast niet ontgaan zijn, het grootste WordPress evenement van Europa wordt dit jaar in Leiden gehouden. Dit evenement zal in het weekend van 5 oktober plaatsvinden. Uiteraard is Pronamic erbij.

WordCamps worden wereldwijd door de WordPress community georganiseerd om informatie uit te wisselen. Het is een ideaal evenement om meer over WordPress te leren en geïnspireerd te raken. Iedereen die een interesse voor WordPress heeft kan deelnemen.

Dit jaar zijn er een groot aantal sprekers waaronder Adii Pienaar (WooThemes), Boone Gorges (BuddyPress), Frederick Townes (Mashable), Joost de Valk en nog veel meer. Ook Matt Mullenweg, de oprichter van WordPress zal aanwezig zijn om vragen van het publiek te beantwoorden.

We zien je graag op 5 en 6 oktober in Leiden.

Altijd op de hoogte blijven?