Menu

Nieuw leven voor Websites voor Kerken

Leo 7 augustus 2013

Het is zo ver. Websites voor Kerken ziet (opnieuw) het licht! Websites voor Kerken (voorheen LIFE) werd in 2010 opgericht door Fokke Zandbergen vanuit het internetbureau waar hij destijds werkzaam voor was. Omdat Fokke tegenwoordig voor zichzelf werkt als ontwikkelaar van apps voor smartphones en tablets zocht hij een nieuwe partner. Websites voor Kerken (afgekort WvK) maakt een doorstart onder de vlag van Pronamic die Drachten als thuisbasis heeft.

Dezelfde koers

Websites voor Kerken zal onder de vlag van Pronamic grotendeels dezelfde koers blijven varen. Ons doel blijft het aanbieden van professionele websites voor kerken tegen een scherpe prijs. Websites die voldoen aan de meest voorkomende eisen en wensen van kerken. Vanuit de jarenlange ervaring van Pronamic en mijn christelijke levensovertuiging weten wij goed waar kerken behoefte aan hebben voor een online presentatie.

Werken met WordPress

Een belangrijke wijziging voor het nieuwe Websites voor Kerken is dat er gebruik wordt gemaakt van WordPress. Dit is wereldwijd het meest gebruikte beheersysteem (CMS) voor websites. 19% van alle websites maakt gebruik van WordPress. Eén van de voordelen van dit systeem is dat het opensource is. Dit betekent dat een grote groep WordPress ontwikkelaars dit systeem blijft ontwikkelen en daardoor een beproeft, veilig en gebruiksvriendelijk beheersysteem is.

Wilt u weten wat wij voor uw kerk kunnen betekenen? Ik maak graag met u kennis onder het genot van een kop koffie.

Leo Oosterloo
Contactpersoon Websites voor Kerken

Altijd op de hoogte blijven?