Menu

WooCommerce en TNT Parcelware

Remco 10 september 2012

We zijn vorige week begonnen met de ontwikkeling van een Parcelware plugin voor de WooCommerce webwinkel plugin. Met de Parcelware plugin voor WordPress kunnen eenvoudig bestellingen geëxporteerd worden naar Parcelware. De bestellingen worden hiervoor geëxporteerd naar een CSV bestand volgens de specificaties van Parcelware, dit bestand kan vervolgens geïmporteerd en verwerkt worden binnen Parcelware.

We gaan volgende week kijken hoe we de plugin beschikbaar gaan stellen voor de WordPress en WooCommerce community. Mocht je hier zelf ideeën over hebben of vragen/opmerkingen hebben laat dan gerust een reactie achter.

9 reacties

 1. Leuk! Wanneer komt hij uit?? Mijn klant heb ik van Joomla af en met jullie Ideal en Parcelware combo is de doorslag eindelijk daar!
  gr Valentijn

  • We zijn momenteel nog bezig met de ontwikkelen en testen van verschillende functionaliteiten. We hopen in ongeveer ~2 weken een bruikbare versie te lanceren. Deze zal echter nog niet alle aspecten van Parcelware ondersteunen.

 2. Ik zag dat er een Plugin online staat. Heel erg handig.
  Bij “county” staat nu NL. Ik kreeg de melding dat dit incorrect is en dat er “Nederland” moet staan. Misschien voor versie 0.2?

  Nogmaals bedankt voor de Plugin.

 3. Goedendag,
  Na upgrade naar WordPress 3.5 geeft jullie Parcelware plugin een jQuery error (vermoed ik) in de backend, waardoor bijv. de image editor, het switchen tussen visuals (html / wysiwyg), etc niet meer werkt.

  Zodra ik jullie plugin uitschakel werkt alles weer.

  Hopelijk hebben jullie een snelle oplossing voor dit probleem?

Altijd op de hoogte blijven?