Menu

Online doneren met iDEAL voor kerken

Karel-Jan 21 september 2012

Met behulp van de Pronamic iDEAL plugin voor WordPress is het eenvoudig om iDEAL betalingen via uw website te laten verlopen. Dit is erg handig voor als bezoekers een donatie via uw website willen doen, of als u conferenties/evenementen organiseert waarvoor men moet betalen.

Pronamic iDEAL plugin voor WordPress

De Pronamic iDEAL plugin verzorgt de koppeling tussen populaire WordPress plugins en iDEAL payment providers. Zo zorgt de Pronamic iDEAL plugin ervoor dat alle populaire webwinkel plugins eenvoudig uitgebreid kunnen worden met de iDEAL betaalmethode. Naast webwinkel plugins breidt de Pronamic iDEAL plugin ook de popualire formulieren plugin Gravity Forms uit met iDEAL functionaliteiten.

De Gravity Forms plugin is veruit de beste formulieren plugin die momenteel beschikbaar is voor WordPress. Er kunnen eenvoudig contactformulieren mee gemaakt worden, maar ook uitgebreidere formulieren voor conferentie/evenement aanmeldingen, online doneren (donaties), registraties, etc., met Gravity Forms is dit allemaal mogelijk. De Pronamic iDEAL plugin is daarom in combinatie met Gravity Forms een erg krachtige oplossingen voor kerken.

Toepassingen

Voor kerken zijn de mogelijkheden met WordPress, Gravity Forms en iDEAL eindeloos. Hieronder volgen twee concrete voorbeelden waarvoor deze plugins goed gebruikt kunnen worden.

 • Donaties

  Als u de bezoekers van uw kerk en website de mogelijkheid wil geven om via de website te doneren via online betaalmethoden zoals iDEAL dan is de Pronamic iDEAL plugin de oplossing.

 • Evenementen/conferenties

  Organiseert u regelmatig conferenties, evenementen, workshops of andere bijeenkomsten? Met de Pronamic iDEAL plugin zorgt u ervoor dat er online betaald kan worden voor deze activiteiten.

Referenties

 • Youth for Christ

  Youth for Christ gebruikt de Pronamic iDEAL plugin om bezoekers de mogelijkheid te geven om de organisatie financieel te steunen.

 • Bethel

  De Bethel kerk in Drachten gebruikt de Pronamic iDEAL plugin voor een online donatie formulier en voor evenementen zoals Square.

 

Altijd op de hoogte blijven?