Menu

Nederlandse vertaling Posts 2 Posts

Remco 17 september 2012

Ik ben een groot fan van de Posts 2 Posts plugin van Scribu waarmee eenvoudig WordPress berichten aan elkaar gekoppeld kunnen worden. We zetten deze plugin bij Pronamic steeds vaker in om geavanceerdere WordPress thema’s te ontwikkelen. Het mooie van deze plugin is dat deze erg efficiënt is opgezet en goed aansluit bij de opzet en filosofie van WordPress. Daarnaast wordt de plugin continu verder verbeterd en uitgebreid.

Wat nog ontbrak was de Nederlandse vertaling voor de Posts 2 Posts plugin. Aangezien de ontwikkelingen van de plugin plaats vinden binnen GitHub konden we de plugin echter eenvoudig uitbreiden met de Nederlandse vertaling. We hebben een kopie (fork) van de plugin gemaakt en deze vervolgens uitgebreid met de Nederlandse vertaling. Vervolgens hebben we de plugin ontwikkelaar gevraagd (pull request) om onze toevoeging samen te voegen in zijn plugin.

De toevoeging werd vrijwel direct opgenomen door Scribu en daardoor is de laatste versie van de Posts 2 Posts plugin nu voorzien van een Nederlandse vertaling. Hierdoor zien Nederlandse WordPress gebruikers en ontwikkelaars niet meer “Connected Posts” maar gewoon “Verbonden Berichten” in hun Nederlandse WordPress installatie.

Altijd op de hoogte blijven?