Menu

Nederlandse vertaling Shopp v1.2.3

Remco 6 augustus 2012

Ik schreef in 2010 op mijn persoonlijk weblog al over de Nederlandse Shopp vertaling. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en hebben de ontwikkelingen van Shopp niet stil gestaan. De WordPress webwinkel plugin is flink verbeterd en ook voorzien van vele nieuwe teksten. Inmiddels zijn er vele Nederlandse vertalingen in omloop voor allerlei verschillende Shopp versies. Op allerlei websites zijn zo de Shopp-nl_NL.mo en/of Shopp-nl_NL.po bestanden te downloaden. Het is echter niet altijd duidelijk voor welke versie deze zijn en vaak moet er na een Shopp plugin update handmatig een nieuwe vertaling worden geplaatst.

Om die reden hebben we kort geleden de Shopp (nl) plugin gelanceerd, deze voorziet de Shopp plugin van de juiste Nederlandse vertaling. De Shopp (nl) plugin komt qua opzet overeen met de populaire Gravity Forms (nl) en WooCommerce (nl) plugins. De Shopp (nl) plugin is voorlopig voorzien van de volgende Nederlandse vertalingen:

Versie Aantal vertalingen Verschil
1.2 1773
1.2.2 1788 +15
1.2.3 1789 +1

We hebben veel vertalingen verbeterd zodat ze beter aansluiten bij WordPress en andere WordPress webwinkel plugins. Waarschijnlijk zijn er nog steeds veel verbeteringen mogelijk, dus als je suggesties hebt dan horen we het graag.

Shopp en iDEAL

Als je een Nederlandse Shopp gebruiker bent dan is de Pronamic iDEAL plugin waarschijnlijk ook erg interessant. Met behulp van deze plugin voeg je eenvoudig de iDEAL betaalmethode toe aan je Shopp webwinkel. De plugin is ook erg handig voor iDEAL geavanceerd (pro, advanced) gebruikers die met behulp van onze plugin eenvoudig hun beveiligingscertificaten kunnen genereren en gebruiken. Mocht je hulp nodig hebben met het configureren of installeren van je Shopp WordPress webwinkel dan kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

5 reacties

  • De Pronamic Shopp (nl) plugin staat compleet los van de Tuseendoor Shopp (nl) plugin. Onze Shopp (nl) plugin bevat zo bijvoorbeeld de complete vertaling voor Shopp 1.2, 1.2.2 en 1.2.3. Is jullie plugin overigens ook niet gebasseerd op onze Gravity Forms (nl) en/of WooCommerce (nl) plugin? De code van jullie plugin komt namelijk bijna exact overeen met onze plugins.

 1. Remco,

  Laatst genoemde in je reactie zal ik controleren. Ik heb de plugin zelf niet ontwikkeld en de code (logischerwijs denk ik) niet gecontroleerd met jullie plugin(s).

  Ik heb je hierover op meerdere malen geprobeerd te benaderen n.a.v. je tweet, vandaar deze reactie.

  Bedankt voor je reactie in ieder geval.

  • Ik ben erg benieuwd, onze code gebruiken is natuurlijk prima, maar Pronamic even vermelden was wel zo netjes geweest. Overigens ben ik via Twitter (@remcotolsma) of per e-mail (remco@pronamic.nl) altijd goed te benaderen.

Altijd op de hoogte blijven?