Menu

50.000ste download Pronamic Google Maps plugin

Jan Lammert 3 mei 2012

Pronamic is een liefhebber van WordPress. WordPress vormt daarom de basis van de projecten die wij realiseren. Gebruik maken van WordPress is natuurlijk fijn maar wij vinden het ook belangrijk om iets terug te geven. Dit doen wij door onder andere WordCamp NL te sponsoren maar ook door plugins gratis beschikbaar te stellen.

Pronamic heeft al diverse plugins ontwikkeld. Eén van die plugins betreft de Pronamic Google Maps plugin, een plugin die het mogelijk maakt om per WordPress bericht een locatie te definieren.

Deze plugin is aardig populair, wat heet, de plugin is inmiddels 50.000 keer gedownload en heeft een waardering van 4 sterren. Ook nationaal en internationaal krijgt deze plugin positieve recensies. Zo werd recent op Pixel Insert de plugin nog beschreven als: “Pronamic Google Maps plugin is the best WordPress plugin for Google Maps”.

Bijzonder gewaardeerd wordt de gedegen opzet, het gebruik maken van Google Maps API version 3, de shortcode en dat er geen extra tabellen worden gebruikt. Ook het feit dat de plugin werkt met custom post types is zeker een voordeel.

De plugin krijgt nog regelmatig een update of een uitbreiding. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn of welke plannen wij nog hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Altijd op de hoogte blijven?