Menu

Gravity Forms euro teken voor bedrag

Remco 10 april 2012

Veel Nederlandse Gravity Forms gebruikers zijn er al tegen aan gelopen dat het euro teken (€) bij product/prijs velden standaard achter het bedrag staat. Een aantal euro landen gebruikt deze notatie voor euro bedragen, maar in Nederland zetten we het euro teken voor het bedrag. Sinds Gravity Forms 1.5 is het gelukkig mogelijk om de notatie van bedragen en valuta aan te passen met behulp van een aantal regels code.

In de Gravity Forms documentatie is beschreven hoe de notatie van euro bedragen gewijzigd kan worden:

Update 9 oktober 2019: Onderstaande code kan verouderd zijn, raadpleeg de Gravity Forms documentatie wanneer nodig.

Nederlandse WordPress ontwikkelaars kunnen bovenstaande code in hun WordPress thema functies bestand plaatsen. Het kan echter vervelend zijn om dit voor elke Nederlandse WordPress website te moeten doen, daarom hebben we bovenstaande code opgenomen in de Gravity Forms (nl) plugin.

Update 9 oktober 2019: De Gravity Forms (nl) plugin is niet langer beschikbaar op WordPress.org. Plugins die zich alleen richten op vertalingen zijn niet langer toegestaan op WordPress.org.

Altijd op de hoogte blijven?