Menu

Nederlandse vertaling WooCommerce v1.4

Remco 3 februari 2012

WooThemes heeft dit jaar de eerste nieuwe versie van WooCommerce gelanceerd. Inmiddels zijn we aangekomen bij versie 1.4 en is er weer flink gesleuteld aan de plugin. Er is in deze versie voornamelijk onder de motorkap erg veel veranderd en verbeterd, de basis om de plugin dit jaar verder uit te bouwen staat. Een belangrijke opmerking bij deze versie is dat WordPress 3.3 vereist is. Daarnaast is de kans groot dat geïnstalleerde WooCommerce extensies, betaalmethoden en/of thema’s geüpdate moeten worden.

Nieuwe functionaliteiten

 •  Ondersteuning voor meerdere en gestapelde (samengestelde) belastingen
 • Meerdere belastingen weergegeven in bestelling totalen tabel
Een laag belasting tarief van 6% voor levensmiddelen en boeken in WooCommerce
 • Optie om de volgorde van verzendmethoden te wijzigen
 • Categorie widget verbeteringen – ‘sorteren op optie’ en een optie om alleen onderliggende items te laten zien alleen
 • Afhalen en lokale levering verzendmethoden toegevoegd
 • Internationale verzendmethode (gebaseerd op vast tarief)
 • Opties voor land adres notatie en de afrekenen velden
 • Willekeurige producten widget

Frontend en thema optimalisatie

 • Verbeterde standaard thema
 • Shortcodes (inhoud) zijn eenvoudiger aan te passen via sjabloon bestanden
 • Coupon inzending formulier bij afrekenen (optioneel)
 • “Chosen” selectieveld voor landen/staten selectievelden (optioneel)
De JavaScript “Chosen” bibliotheek maakt selectievelden toegankelijker

Backend en integratie

 • Admin interface verbeteringen
WooCommerce product data meta box is vereenvoudigd en de tabs zijn voorzien van iconen

Nederlandse vertaling

Versie 1.4 bevat naast nieuwe en verbeterde functionaliteiten ook weer een groot aantal nieuwe teksten die vertaald moeten worden. Voor de aardigheid is hieronder te zien hoe de WooCommerce plugin zich ontwikkeld qua teksten en vertalingen:

Versie Aantal vertalingen Verschil
1.1.1 1306
1.2 1357 +51
1.2.1 1401 +44
1.2.4 1454 +53
1.3 1508 +54
1.4 1657 +149

We hebben alle nieuwe teksten weer netjes vertaald naar het Nederlands en gelanceerd in onze WooCommerce (nl) plugin. WooCommerce is standaard ook uitgerust met een Nederlandse vertaling, maar dankzij onze plugin is je WooCommerce webwinkel altijd voorzien van de beste Nederlandse vertaling.

WooCommerce en iDEAL

Als je een Nederlandse WooCommerce gebruiker bent dan is de Pronamic iDEAL plugin waarschijnlijk ook erg interessant. Met behulp van deze plugin voeg je eenvoudig de iDEAL betaalmethode toe aan je WooCommerce webwinkel. De plugin is ook erg handig voor iDEAL geavanceerd (pro, advanced) gebruikers die met behulp van onze plugin eenvoudig hun beveiligingscertificaten kunnen genereren en gebruiken. Mocht je hulp nodig hebben met het configureren of installeren van je WooCommerce WordPress webwinkel dan kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

1 reactie

Altijd op de hoogte blijven?