Menu

WooCommerce v1.2.1 + verbeterde Nederlandse vertaling

Remco 17 november 2011

We zijn inmiddels twee weken verder en WooThemes team heeft de volgende versie van WooCommerce alweer uitgebracht. In deze versie zijn weer een aantal leuke en handige verbeteringen aangebracht. Zo is onder andere het gebruik van shortcodes vereenvoudigd en is er een shortcode toegevoegd voor het weergeven van producten uit een specifieke categorie. Daarnaast is het in deze versie mogelijk om gebruik te maken van formele of informele vertalingen. Voorlopig is er voor het Nederlands alleen een formele vertaling beschikbaar, maar er zal vast en zeker op korte termijn ook een informele variant worden uitgebracht.

We hebben voor deze nieuwe versie van WooCommerce weer tientallen Engelse teksten vertaald naar het Nederlands. Helaas hebben de WooCommerce ontwikkelaars de nieuwe functionaliteit om eenvoudig een shortcode toe te voegen nog niet vertaalbaar gemaakt. Naast nieuwe vertalingen hebben we ook veel bestaande vertalingen verbeterd zodat ze consistenter en meer overeenkomen met de Nederlandse WordPress vertalingen.

Plaats een tweet en download de Nederlandse vertaling voor WooCommerce.

Altijd op de hoogte blijven?