Menu

Nederlandse vertaling WooCommerce v1.2.4

Remco 22 november 2011

Inmiddels is WooCommerce versie 1.2.4 gelanceerd en is er weer flink gesleuteld aan allerlei functionaliteiten. Dit keer ben ik echter minder positief over de manier waarop het WooThemes team werkt. Ze weten namelijk bij elke nieuwe versie vrij veel teksten te wijzigen, hierdoor hebben vertalers enorm veel werk. Elke gewijzigde of nieuwe tekst moet immers ook weer netjes vertaald worden naar het Nederlands of een andere taal.

Aangezien er wekelijks nieuwe WooCommerce versies worden gelanceerd zou het fijn zijn als het aantal tekstuele wijzigingen zo minimaal mogelijk wordt gehouden. Momenteel is het voor de WooCommerce vertalers niet bij te houden om na elke nieuwe versie een nieuwe actueel vertaalbestand aan te bieden. Voor WooCommerce gebruikers die graag alles netjes up-to-date willen houden inclusief een nette vertaling kan dit een probleem zijn.

Hieronder is in een tabel alleen al het verschil in het aantal vertalingen per versie te zien, daarin zijn gewijzigde vertalingen niet opgenomen.

Versie Aantal vertalingen Verschil
1.1.1 1306  –
1.2 1357 +51
1.2.1 1401 +44
1.2.4 1454 +53

Toch hebben we weer een nette actuele en verbeterde Nederlandse vertaling voor WooCommerce versie 1.2.4 weten neer te zetten. Waarschijnlijk zal vandaag ook een nieuwe versie van WooCommerce gelanceerd worden aangezien het “Thursday’s delivery” dag is. Zodra deze gelanceerd is zullen we uiteraard weer zo snel mogelijk een nette en geüpdate vertaling beschikbaar stellen.

Plaats een tweet en download de Nederlandse vertaling voor WooCommerce.

Als je een Nederlandse WooCommerce gebruiker bent dan is de Pronamic iDEAL plugin waarschijnlijk ook erg interessant. Met behulp van deze plugin voeg je eenvoudig de iDEAL betaalmethode toe aan je WooCommerce webwinkel. De plugin is ook erg handig voor iDEAL geavanceerd (pro, advanced) gebruikers die met behulp van onze plugin eenvoudig hun beveiligingscertificaten kunnen genereren en gebruiken. Mocht je hulp nodig hebben met het configureren of installeren van je WooCommerce WordPress webwinkel dan kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Altijd op de hoogte blijven?