Menu

Nederlandse vertaling WooCommerce v1.1.1

Remco 4 november 2011

Het is alweer een maand geleden dat WooThemes de WordPress webwinkel plugin WooCommerce versie 1.0 lanceerde. Sindsdien is de WordPress plugin al rond de 17.000 keer gedownload en zijn er verschillende thema’s en extensies gelanceerd. Wij hebben zelf ook een steentje bij gedragen door de iDEAL betaalmethode voor WooCommerce toe te voegen aan onze Pronamic iDEAL plugin. Ook zijn we de laatste weken bezig geweest om een eerste webwinkel op te zetten met behulp van WooCommerce. Aangezien een goede en complete Nederlandse vertaling van WooCommerce nog niet beschikbaar is hebben we de complete plugin naar het Nederlands vertaald. Je kunt deze vertaling downloaden door sociaal te betalen met behulp van een tweet.

Plaats een tweet en download de Nederlandse vertaling voor WooCommerce.

2 reacties

  1. Hallo Remco,

    Goede zaak dat jullie zo actief zijn met WooCommerce. Hoe bevalt het opzetten van een webwinkel m.b.v. WooCommerce, is die webshop misschien al online? Ik ben benieuwd!

    • We zijn o.a. bezig met het omzetten van een bestaande op maat gemaakte webwinkel naar WooCommerce. Het opzetten van deze webwinkel in WordPress i.c.m. WooCommerce ging erg vlot. Dit komt met name doordat alle benodigde functionaliteiten in WooCommerce zitten. In dit geval hebben we voornamelijk alleen de opmaak (CSS) hoeven te wijzigen. Bij complexere webwinkels loop je waarschijnlijk sneller tegen obstakels aan. Gelukkig maakt WooCommerce gebruik van allerlei standaard WordPress functionaliteiten (custom post types, taxonomies, filters, acties, etc.). Hierdoor kun je vrijwel overal eenvoudig op inhaken en wanneer nodig aanpassen en/of uitbreiden.

Altijd op de hoogte blijven?