Menu

Gravity Forms iDEAL Add-On

Remco 28 juli 2011

Via Twitter en het Gravity Forms support forum hebben we aangekondigd dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een Gravity Forms Add-On waardoor betalingen met iDEAL mogelijk worden gemaakt. Een aantal Nederlandse WordPress en Gravity Forms gebruikers hebben al aangegeven dat ze geïnteresseerd zijn in deze add-on. Inmiddels hebben we de add-on in gebruik genomen bij een aantal projecten. Komende weken zullen we de add-on verder uitbreiden en verbeteren.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn hoe de add-on er momenteel uit ziet hier een aantal screenshots:

We gaan volgende week kijken hoe we de plugin beschikbaar gaan stellen voor de WordPress en Gravity Forms community. Mocht je hier zelf ideeën over hebben of vragen / opmerkingen hebben over de add-on laat dan gerust een reactie achter.

Update: Inmiddels is de Pronamic iDEAL plugin voor Gravity Forms beschikbaar.

9 reacties

    • In eerste zullen we niet een koppeling met Mollie gaan aanbieden. In plaats daarvan bieden we een direct koppeling met de bank. Een directe koppeling met iDEAL van ABN AMRO zou dus geen probleem moeten zijn. Zodra we meer nieuws hebben over de lancering van de plugin laten we dit weten via onze website en Twitter @pronamic.

  1. Dag Remco,

    Vorige week vrijdag liet je weten dat de release begin deze week zou zijn… wil je een update geven?

    • Bedankt voor je reactie, hierbij een korte update. In eerste instantie was voor het gebruik van de plugin PHP 5.3 (of hoger) vereist. We hebben dit deze week terug gebracht naar PHP 5.2 (of hoger). De foutmelding die je te zien kreeg wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat je gebruik maakt van PHP 5.2. Welke PHP versie je gebruikt kun je overigens terug vinden op de instellingen pagina van Gravity Forms.

      Wanneer we de plugin officieel gaan lanceren is helaas nog niet exact bekend. Zodra hier meer over bekend is laten we dit weten via onze website (https://www.pronamic.nl/) of Twitter (@pronamic).

Altijd op de hoogte blijven?