Menu

Thema avond: Werken met WordPress

Jan Lammert 13 mei 2011

WordPress kent vele mogelijkheden om snel een website te beheren maar ook om het maximale resultaat uit het internet te halen. Pronamic gunt haar klanten van harte deze mogelijkheden. Goede informatie is dan wel belangrijk. Standaard krijgen onze klanten daarom een handleiding met daarin beschreven de werking van WordPress.

Dit is echter niet altijd genoeg. Niet alle trucjes staan erin en ook bepaalde praktische tips m.b.t. content en zoekmachine optimalisatie staan niet in onze standaard handleiding. Speciaal voor onze klanten en vrienden van Pronamic organiseren wij daarom een gratis thema avond: Werken met WordPress.

Tijdens deze avond wordt door Martijn en Jan Lammert uitleg gegeven over de werking van WordPress, krijgen deelnemers handige tips en trucs en leren ze hoe ze meer winst met WordPress kunnen behalen. Interesse? Inschrijven kan via de website. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Datum, tijd en plaats:

 • Wanneer: 26 mei 2011
 • Waar:
  PCBO Tytsjerksterdiel
  E.M. Beimastrjitte 11a
  9261 VG Eastermar

Tijd:

 • 19:15 Ontvangst met koffie en thee
 • 19:30 Start avond
 • 19:45 Werken met WordPress
 • 20:45 Pauze
 • 21:00 Meer winst uit WordPress
 • 21:45 Afsluiting
 • 22:00 Borrel

Update:

Vol, voller, volst. Dat is van toepassing op deze workshop.  Aanmelden is dus niet meer mogelijk. Houd onze website in de gaten voor nieuwe thema avonden of abonneer je op onze gratis nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte blijven?