Menu

Presentaties thema avond ‘Werken met WordPress’

Jan Lammert 27 mei 2011

Gisteravond (donderdag 26 mei 2011) heeft Pronamic haar eerste thema avond georganiseerd voor klanten en ‘vrienden van Pronamic’. Het resultaat was een goed gevulde zaal met enthousiaste bezoekers. We hopen dat het voor iedereen een gezellige en inspirerende avond is geweest.

‘Werken met WordPress’

De eerste presentatie van de avond is gegeven door Jan Lammert Sijtsema en stond in het teken van Tips en Trucs voor WordPress. Ondanks het feit dat WordPress een geweldig beheersysteem voor uw website kan zijn, kunnen we onze klanten altijd wel een aantal extra tips en trucs geven waardoor het beheren van uw website nog net even gemakkelijker gaat. Jan Lammert heeft een aantal praktische tips gegeven en vragen uit de zaal beantwoord.

Bekijk hier de presentatie “Werken met WordPress” in PDF formaat.

‘Meer winst uit WordPress’

WordPress kent vele mogelijkheden om snel een website te beheren, maar ook om het maximale resultaat uit het internet te halen. In de tweede presentatie van de avond vertelde Martijn Duker over hoe men met behulp van zoekmachine optimalisatie in combinatie met WordPress meer bezoekers op hun website kunnen krijgen en hierdoor het rendement van hun website kunnen verhogen.

Bekijk de presentatie “Meer winst uit WordPress” in PDF formaat.

Groep enthousiaste bezoekers

Altijd op de hoogte blijven?